Röndje van De Zoes

NIEUW!

Hij ziet er stoer uit en rijdt lekker. De Brekr is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van elektrische brommers, met authentiek design aangedreven door moderne techniek. Brekr is een volledig Nederlands product en wordt mede door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gebouwd. De naam stamt af van het Achterhoekse ‘brekken’, dat staat voor maximaal lol trappen. Daar houden wij ook van!

Ook iets voor jou? De Brekr is ideaal voor groepsuitjes met vrienden, collega’s of andere levensgenieters. En zeker ook geschikt voor een uitdagende date met z’n tweeën.

Röndjes De Zoes verzorgt routes door het prachtige Limburgse landschap. Je koerst langs akkers en weilanden, door de vele bossen en slingert door de Maasvallei of maakt de oversteek via een van de veerponten op je route.

Smaakvolle uitjes Buitenlucht maakt hongerig en samen op pad zijn vraagt om samen proosten. Maak daarom van een toertocht op de Brekr een smaakvol dagje uit en combineer de activiteit met een lekker hapje en drankje bij De Zoes. Begin bijvoorbeeld met een kop koffie met Limburgse vlaai en eindig met een heerlijke lunch. Of start met de lunch en sluit de activiteit af met een gezellig proostmoment bij een proefplankje bier

Bekijk & reserveer via www.rondjevandezoes.nl