Ongelofelijk….

Wat een droom en wát een bekroning!

Dit is de kers op de taart voor al het harde werken van ons hele team, onze hele familie en het hele bedrijf! We zijn zo trots als een pauw en na de uitreiking van de publieksprijs van de Ondernemersprijs Peel en Maas (25-10-2017) hebben we samen met de grote winnaar Daniels Traprenovatie een hele lange afterparty gevierd aan de Molenstraat in sjoën Helje Dörp.

Onze grote complimenten aan de andere genomineerden (Jumbo Panningen, Sporthelden, Asbestsanering Het Zuiden B.V.). Stuk voor stuk mooie bedrijven en prachtige presentaties. Gemeentepeelenmaas mag oprecht trots zijn op zulke bedrijvigheid in hun gemeente. Samen zetten we de klant/gast centraal en blijven we denken in kansen en uitdagingen.

We hebben moge ‘preuve’ aan een prachtige ondernemersavond. Mogen ‘prooste’ op een nog mooier resultaat. En we zullen er nog lang, héél lang over blijven ‘praote’!

Bedankt, bedankt…. BEDANKT!